Menu

Welke Optifree lenzenvloeistof gebruiken?

Iedereen die reeds enigszins bekend is met het dragen van lenzen weet dat het gebruik van een kwalitatieve lenzenvloeistof een absolute must is. Het aanbod met lenzenvloeistoffen is door de jaren heen echter meer dan behoorlijk uitgebreid waardoor het maken van de juiste keuze lang niet altijd even voor de hand liggend is. Stel jij je ook de vraag wat nu voor jou precies de beste lenzenvloeistof is waar je gebruik van kan maken? In dat geval is het meer dan de moeite waard om ervoor te kiezen om kennis te maken met de Optifree lenzenvloeistof. Deze lenzenvloeistof is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan bijgevolg voor menig aantal mensen de perfecte oplossing betekenen. 

  1. Wanneer kiezen voor de Opti Free Express lenzenvloeistof? 

Zoals reeds duidelijk gemaakt in de inleiding van deze pagina is de ene Optifree lenzenvloeistof de andere niet, integendeel. De eerste soort lenzenvloeistof welke we graag aan je voor willen stellen is de zogenaamde ‘Opti Free Express’. Het betreft hier een lenzenvloeistof welke op de markt is gebracht door het merk Alcon. Deze lenzenvloeistof is een speciale no-rub vloeistof welke specifiek is ontwikkeld voor zachte contactlenzen. 

Ook mensen die silicone hydrogel lenzen dragen kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van dit type van lenzenvloeistof. De vloeistof werd in het bijzonder ontwikkeld om een multifunctioneel doel te realiseren. Het gaat hierbij concreet niet alleen om het desinfecteren, maar tevens ook om het reinigen, afspoelen en bevochten van lenzen. Ben jij bovendien op zoek naar een lenzenvloeistof om je lenzen in te kunnen bewaren? Ook daarvoor kan er zonder probleem gebruik worden gemaakt van deze Optifree lenzenvloeistof!

Ga jij er eveneens voor kiezen om deze Opti Free Express lenzenvloeistof te kopen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat schoonwrijven overbodig is. Deze lenzenvloeistof is namelijk ontwikkeld op basis van een unieke formule die langdurig comfort garandeert.

  1. Wanneer is de Opti Free PureMoist voor jou de beste keuze? 

Een ander type van Optifree lenzenvloeistof waar je voor kan kiezen is de zogenaamde Opti Free PureMoist. Voor dit type van alles-in-één lenzenvloeistof geldt dat ze het mogelijk maakt om de ogen gedurende maar liefst 16 uur gehydrateerd te houden. Kenmerkend voor deze desinfectievloeistof is bovendien dat ze een comfortabel gevoel weet te realiseren vanaf het ogenblik dat de lenzen worden ingebracht tot het einde van de dag is aangebroken. In het bijzonder wordt deze lenzenvloeistof aangeraden aan mensen die hun lenzen langer willen dragen en voor zij die een alles-in-één lenzenvloeistof verkiezen. 

Voor veel mensen is het belangrijk dat ze hun lenzen op de meest optimale en efficiënte manier kunnen onderhouden. Dat valt uiteraard ook best te begrijpen. Op het ogenblik dat je kiest voor een Optifree lenzenvloeistof zoals voorgesteld hier op deze pagina zal je kunnen vaststellen dat het onderhouden van je lenzen kinderspel is geworden. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer jij op zoek bent naar een werkelijk uitstekende lenzenvloeistof is het kopen van een Optifree lenzenvloeistof altijd meer dan de moeite waard.

Spreekt Opti Free lenzenvloeistof je aan? De specialisten van Lens2Day kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.