Menu

Voedingsplan en advies

Voedingsplan

Wil jij afvallen of juist aankomen? Dan is het goed om een voedingsplan op te stellen. In een voedingsplan staat alle praktische informatie die jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Een voedingsplan is zo persoonlijk dat dit betekend dat als jij je volledig aan het plan houdt, jouw doelen behaald worden! Om het plan zo persoonlijk mogelijk te maken, ga je in gesprek met een van onze professionals. Zij hebben veel ervaring en weten precies wat goed is voor jou. Natuurlijk ben je altijd vrij om zelf wensen of opmerkingen te uiten.

Voedingsadvies

Op onze website proberen we zoveel mogelijk kwalitatieve informatie over voeding te publiceren. Is deze informatie niet voldoende voor je? Dan kun je voedingsadvies aanvragen.

Wij geven dan advies op maat samen met onze ervaringsdeskundige zodat jij je voeding op de rit krijgt. Samen met jou gaan ze opzoek naar de knelpunten. Waar gaat het mis met eten? Soms is dat heel simpel. Zo komt het soms voor dat klanten in plaats van water vooral frisdranken drinken, maar wel heel gezond eten. Door de vele suikers in de frisdranken heeft het gezonde eten niet zijn gewenst effect. Een inzicht zoals deze kan al een groot verschil maken.