Menu

Nitril handschoenen van Van Manen Hygiëneproducten

Van Manen Hygiëneproducten heeft kennis van hygiëne, verzorging en ook van nitril handschoenen. Dit speciale type handschoenen kan de komende periode wel eens goed van pas komen. In deze blog tekst zal ik je meer vertellen over dit bedrijf dat gespecialiseerd is in producten op het gebied van hygiëne. Hygiëne is in 2020 een ongekend populair thema geworden. Het zal je wellicht niet verbazen, maar dat komt natuurlijk door de corona crisis.

De voordelen van de diensten van Van Manen en de nitril handschoenen

Laat me je allereerst wat meer vertellen over de voordelen van nitril handschoenen van Van Manen Hygiëneproducten. Allereerst ben je als klant verzekerd van een hele snelle levering. Binnen 1 à 2 werkdagen heb je je bestelling al in huis of op een ander adres die je simpel kunt invoeren. Maak je niet druk om extra verzendkosten. Wanneer je een bestelling plaatst boven de €75, dan wordt deze bestelling gratis naar je toe gestuurd. Dat is in deze tijd heel fijn, want dan hoef je bijvoorbeeld ook nergens naartoe om de nitril handschoenen in huis te hebben. Ik kan me goed voorstellen dat je soms geen zin hebt om al je persoonlijke gegevens in te moeten voeren, zeker niet voor producten op het gebeid van hygiëne. Geen zorgen! Er bestaat een mogelijkheid om jouw bestelling anoniem in te laten pakken. Niemand ziet dan jouw naam of andere gegevens staan. In sommige gevallen en situaties kan dat heel erg handig zijn en ook goed van pas komen.

De klantenservice en relatie met klant staat hoog op de agenda

De klantenservice staat hoog in het vaandel van Van Manen. Dit zie je meteen terugkomen op de website. Wanneer je naar beneden scrollt, dan zie je een foto van een medewerker met een headset. Wanner je hulp nodig hebt, zo staat er aangegeven, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Misschien heb jij wel wat vragen over nitril handschoenen of over de andere diensten en zaken. Ook kun je de andere klant beoordelingen teruglezen van klanten die al ervaringen hebben met nitril handschoenen en het bedrijf. Als klant kun je naderhand ook zelf een review schrijven. Dit wordt erg gewaardeerd door Van Manen. Je kunt ook chatten met een medewerker, bijvoorbeeld over de nitril handschoenen of over andere populaire producten.

Hardlopers

Welke producten zijn er nog meer te bestellen? De hardlopers zijn niet te missen. Hierbij kun je denken aan mondkapjes (hoe kan het ook anders?). Sinds 1 december 2020 is het dragen van mondkapjes in openbare ruimten verplicht. Sindsdien zijn de bestellingen aanmerkelijk toegenomen. Over het zwerfafval nog maar gezwegen… Andere populaire producten zijn alcoholdoekjes. Voor nog geen €5 heb jij meer dan honderd doekjes. Deze doekjes kun je eenvoudig meenemen in je handtas of in je jaszak. Wanneer je dan bijvoorbeeld in de supermarkt bezig bent geweest, dan kun je even je handen ontsmetten met deze doekjes of natuurlijk met desinfectiemiddel. Indien je benieuwd bent naar andere bestsellers, neem dan gerust even een kijkje op de website van Van Manen.

Latex handschoenen

Je kunt de nitril handschoenen het beste vergelijken met de typische blauwe latex handschoenen die bijvoorbeeld in de zorg en in tandartspraktijken worden gebruikt – dus ook al voor de corona pandemie. Deze nitril handschoenen zijn in verschillende maten en hoeveelheden te bestellen. Je kunt de nitril handschoenen kopen in het wit, blauw, zwart en roze.