Menu

Love handles kwijtraken? 4 tips!

Heb jij last van jouw love handles en vind je het lastig om er vanaf te komen? Dan ben je niet de enige. Er zijn namelijk enorm veel mensen die moeite hebben met het kwijtraken van hun love handles. Hier lees je nog een aantal andere tips om van je love handles af te komen. 

1. Zo min mogelijk suikers

Suiker is één van die dingen die veel mensen moeilijk vinden om te laten staan. Suiker kan ook erg verslavend werken. Toch is te veel suiker niet genoeg voor het lichaam. Als je te veel suiker eet, dan kan dit in jouw love handles gaan zitten. Door suiker uit je dieet te halen, of door te veranderen door een gezondere variant, kun je ervoor zorgen dat je op een natuurlijke manier afvalt.

2. Cardio training

Cardio training is een manier van training waar je veel vet verbrandt. Denk bijvoorbeeld aan fietsen, hardlopen of zwemmen. Ook touwtjespringen kan goed werken. Probeer elke dag een half uur iets aan cardio te doen. Je zult dan als het goed is binnen een korte tijd al wat resultaat zien.

3. Krachttraining

Ook krachttraining kan erg goed werken, omdat je dan de spieren sterker maakt. Ook gaat je stofwisseling sneller werken als je krachttraining doet. Gezond eten en genoeg bewegen zijn dus hele belangrijke factoren om je love handles kwijt te raken.

4. Cryolipolyse

Lukt het toch niet om zelf van je love handles af te komen? Dan kun je er over denken om een Cryolipolyse behandeling te laten doen bij CoolSculptingKliniek. Zij zijn een gespecialiseerd bedrijf die een unieke manier van behandeling hebben. Het bijzondere aan deze behandeling is dat het een niet-chirurgische behandeling is. Er is daardoor geen verdoving nodig en er is ook geen andere vorm van pijnstiller nodig. Na de behandeling kun je gewoon weer met je dagelijkse bezigheden bezig zijn. Ook is er geen hersteltijd nodig. Dit kan dus een goede manier zijn om van je love handles af te komen!