Menu

Een schaamhaar trimmer kopen

Je bent het scheren van jouw schaamhaar een beetje zat en je wilt graag een trimmer gebruiken. Je kijkt online voor verschillende soorten trimmers en je vindt er een heleboel. Op balzy.nl verkopen ze een trimmer van goede kwaliteit. Naast deze trimmer kan je ook verschillende kopstukken kopen ervoor. De trimmer die ze verkopen heet de manpower. De manpower heeft veel goede kwaliteit waardoor je hem wel moet hebben. De manpower is zeer veilig en heeft veel kracht. Ook is hij waterdicht wat gepast is voor als je hem bijvoorbeeld; onder de douche wilt gebruiken.

Hoe vaak moet een trimmer vervangen?

Je denkt nu vast; hoe vaak moet ik zo een schaamhaar trimmer vervangen en wordt het dan niet te duur? Een trimmer hoef je niet te vervangen tenzij hij kapot is, maar maak je daar ook geen zorgen over want je hebt garantie op de manpower. Wanneer je merkt dat jouw mesje het niet meer goed doet dan kan je een nieuwe kopstuk kopen. Deze zijn een stuk goedkoper dan de trimmer zelf. Zo een kopstuk kan je makkelijk losmaken en een nieuwe erop zetten. Wanneer je een nieuw mesje wilt kopen ligt eraan hoe vaak jij hem gebruikt. Gebruik je hem een aantal keer in de week dan kan je hem het beste een keer in de twee maanden te vervangen. Gebruik je hem minder dan kan je er natuurlijk meer over doen. Dit ligt natuurlijk aan de persoon want iedereen zijn haar groeit op zijn eigen manier. Ook kan je hem vervangen wanneer je merkt dat hij het niet meer goed doet.

Wat moet ik doen met een trimmer?

Wanneer je een trimmer hebt vraag je natuurlijk af wat moet ik ermee doen. Daar bedoelen we niet mee scheren maar wat moet je wel en niet doen. Wat je absoluut niet wilt doen is de trimmer voor verschillende plekken gebruiken. Wanneer je de trimmer eerst bij jouw schaamhaar gebruikt en daarna bij jouw baard kan dit voor flinke irritatie zorgen en eventueel veel bulten. Dit ziet er niet uit en het is zeer onhygiënisch. Wat je wel kunt doen is verschillende kopstukken gebruiken voor verschillende lichaamsdelen. Zorg er dan wel voor dat je weet welk kopstuk voor welk lichaamsdeel is. Wat ook belangrijk is om te doen is dat je er hygiënisch mee moet omgaan. Droog de trimmer nadat je hem hebt gebruikt. Haal de haren eruit. Zo voorkom je infecties en irritaties bij de volgende keer dat je hem gaat gebruiken. Nu weet je wat je moet doen bij het trimmen en wat je absoluut niet moet doen. Je weet ook waar je een trimmer kan halen met goede kwaliteit. Het is nu jouw taak om aan de slag te gaan!